خرید و دانلود*پاورپوینت آشنایی با اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی*

پاورپوینت آشنایی با اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی,تحقیق آشنایی با اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی,اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی,تاريخچه كنسرو,ابداع روش كنسرو,مراحل كنسرو كردن,درب بندي قوطيهاي كنسرو,سرد كردن بسته هاي كنسرو,تعيين زمان نگهداري كنسروها,|yli50464448
بهترین فایل قابل دانلود و دریافت با موضوع پاورپوینت آشنایی با اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذاییقابل مشاهده می باشد

دانلود پاورپوینت با موضوع آشنایی با اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی، در قالب pptx و در 46 اسلاید، قابل ویرایش، شامل تاريخچه كنسرو، ابداع روش كنسرو، مراحل كنسرو كردن، فرآورده هاي دامي، مواد اوليه نيمه آماده، وظايف اسيدها در مواد غذايي، درجه بندي مواد اوليه، جداكردن ناخالصيها، آماده كردن ماده اوليه، بلانچينگ، فرمولاسيون، پر كردن در بسته، خارج كردن اكسيژن و گاز


مشخصات فایل
تعداد صفحات46حجم3031/88 کیلوبایت فرمت فایل اصلیpptx
توضیحات کامل

دانلود پاورپوینت با موضوع آشنایی با اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی، در قالب pptx و در 46 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

تاريخچه كنسرو

ابداع روش كنسرو

مراحل كنسرو كردن

فرآورده هاي دامي

مواد اوليه نيمه آماده

وظايف اسيدها در مواد غذايي

درجه بندي مواد اوليه

جداكردن ناخالصيها

آماده كردن ماده اوليه

بلانچينگ

فرمولاسيون

پر كردن در بسته

خارج كردن اكسيژن و گازها

درب بندي قوطيهاي كنسرو

دما دادن و پختن محصول در داخل بسته

سرد كردن بسته هاي كنسرو

كارتن گذاري و نگهداري قوطيها

تعيين زمان نگهداري كنسروها

ميكروبيولوژيكي كنسروها

كارتن گذاري و نگهداري قوطيها

طبقه بندي غذاهاي كنسرو شده بر اساس PH

بسته بندي كنسروها

بسته بندي هاي پلاستيكي سخت

بسته بنديهاي قابل انعطاف و مقاوم در برابر دما

كنترل كيفي و مسائل بهداشتي كنسروها

درجه بندي نواقص قوطي كنسرو

بازرسي ظاهري قوطي

عوامل تورم در قوطيهاي كنسرو

انواع تورم

بازرسيهاي پس از باز كردن قوطي

آزمون قوطيهاي كنسرو و حصول اطمينان از سلامت آنها

آزمون محتوي قوطي

بررسي تورم قوطي در هنگام باز كردن

آزمونهاي قوطي كنسرو

قسمتی از متن:

كلمه كنسرو سازي از لغت يوناني conserver به معني حفظ كردن گرفته شده است.

تعريف كنسرو كردن : عبارتست از ايجاد شرايط كه بتوان تحت آن شرايط محصول مورد نظر را براي مدتهاي طولاني حفظ نمود.

اصل كنسروكردن مواد غذايي:براساس از بين بردن مقاوم ترين ميكروب بيمـاريزا نسبت به حرارت ميباشد كه باكتري كلستريديوم بوتولينوم ميباشد و يك باكتري غيربيماريزا ديگر كه مقاومت زيادي در مقابل حرارت دارد.

توضیحات:

این فایل شامل پاورپوینتی با موضوع " آشنایی با اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی" می باشد که در حجم 46 اسلاید، همراه با توضیحات کامل تهیه شده است که می تواند به عنوان ارائه کلاسی مورد استفاده قرار گیرد.

پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن، کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده است و قالب آن را به راحتی و به دلخواه می توان تغییر داد.






"

مطالب دیگر:
📌پاورپوینت درباره دانشكده مهندسي هوافضا دانشگاه صنعتي اميركبير (پلي‌تكنيك تهران)📌پاورپوینت دانشجویان برتر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی📌دانلود پاورپوینت درباره آپتومتری یا Optometry📌پاورپوینت درباره کارآفرینی دانشگاهی📌فیلم آموزش رسم نمودار نیروی انسانی در اکسل📌تحقیق درمورد روش جلوگيري از اسراف و كاهش ضايعات📌تحقیق درباره تاريخچه شنا در ايران📌تحقیق درباره عبرت و تربيت در قرآن و نهج ‏البلاغه 📌تحقیق درباره عاشورا نجات يك امت📌تحقیق درباره عوامل زمينه ساز در ايجاد روابط سالم و نا سالم ميان دختر و پسر📌پاورپوینت امر به معروف ونهی از منکر📌تحقیق درباره عوامل مؤثر در خواص فيزيكي و مكانيكي چــــوب گـــردو📌تحقیق درباره عوامل موثر بر تجمع نیترات در سبزیها 📌تحقیق درباره عوامل موثر در تربيت ديني فرزندان 📌تحقیق درباره عوامل موثر در تشكيل و تخريب خاكها📌تحقیق درباره عوامل تأثير گذارمبلغان بر جوانان📌پاورپوینت آنالیز حرارت📌تحقیق درباره ردپايي نو روز دربرخي متون پارسي 📌تحقیق درباره اقتضاى عدالت 📌تحقیق درباره عدالت و جايگاه آن در قرآن📌پاورپوینت تبدیل آنالوگ به دیجیتال📌تحقیق درباره عملكرد فيزيكي بخش كشاورزي📌تحقیق درباره عقاب📌تحقیق درباره اندازه كيفيت علوفه📌تحقیق درباره علم صرف